E-mailen vanaf je eigen domeinnaam

Eigenlijk zegt de naam E-mail Only Hosting al genoeg, dit is hosting waarbij je alleen een e-mailadres krijgt zonder website. Hier zitten een aantal voordelen aan ten opzichte van normale hosting.

Wat is E-mail only hosting?

Bij E-mail Only Hosting krijg je alleen een domeinnaam met een e-mailadres en geen volledige website. Omdat een hostingpakket voor een website veel meer eisen heeft dan een e-mail only pakket zijn de kosten hiervan hoger. Een E-mail Only Pakket heb je al vanaf €1,50 euro per maand in plaats van €5 euro voor gewone hosting.

Waarom E-mail only hosting?

Wat is nu het grote voordeel aan e-mail only hosting? E-mail only hosting heeft meerdere voordelen die het interessant maken.

1. Persoonlijker & Professioneler

We zien het nog regelmatig, bouwbedrijf piet klaassen kun je bereiken op pietklaassen@gmail.com. En dat snappen we best, je bent net begonnen en een website kost nu eenmaal geld. Gmail is gratis dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken?

Alhoewel dit dus steeds meer geaccepteerd lijkt te worden zijn er nog steeds genoeg mensen die dit onprofessioneel vinden, en wees eerlijk, info@pietklaassen.nl staat toch ook veel professioneler?

2. Goedkoper dan een hele website

Een website is opzich een hele inverstering, ook al zijn er veel voordelen aan het hebben van een goede website, als je net bent begonnen heb je hier misschien nog niet het geld voor. Naast het aanschaffen van de website zelf is ook de hosting aanzienlijk duurder. Voor het goedkoopste hosting pakket bij ons betaal je al €5 euro per maand, terwijl een E-mail Only Hosting pakket slechts €2,00 euro per maand kost. Een aardig groot verschil dus.

3. Op elk gewenst moment om te zetten naar gewone hosting

Wanneer je uiteindelijk wel een website wil is E-mail Only Hosting ook handig om alvast de domeinnaam vast te leggen zodat niemand anders hier iets mee kan. E-mail Only Hosting is daarom ook op elk gewenst moment om te zetten naar een gewoon hosting pakket. Zonder dat jouw e-mail kwijt raakt of er van alles aangepast hoeft te worden.

4. Meerdere adressen

Bij het goedkoopste pakket kun je al tot 5 e-mailadressen aanmaken. Hierdoor kun je dus bijvoorbeeld een apart e-mailadres aanmaken voor de administratie of voor elk personeelslid. Het e-mailadres piet@pietklaassen.nl geeft een persoonlijkere uitstraling aan jouw e-mailadres en word door veel mensen als een positief iets gezien.