Strategie

Prijs op aanvraag

eenmalig


Tips en Tricks voor het zelf onderhouden

Network monitoring

Gratis koffie drinken bij ons

Zelf uitvoeren of laten uitvoeren

Op elk gewenst netwerk

Full-service

Prijs op aanvraag

per maand


Wij doen al het werk

Network monitoring

Een make-over van je profiel

Toevoegen van webshop producten

Op elk gewenst netwerk

Social Media Marketing juist inzetten.

Wat wil je bereiken?

Er zijn verschillende manieren om je sociale media in te zetten dus denk van te voren goed na over wat je wilt bereiken met de inzet er van. Wil je expertise claimenBezoekers op je website krijgen? of wil meer directe verkoop van producten of diensten genereren? 

Wanneer je een duidelijk plan hebt voor je kanelen helpen wij je graag met het uitvoeren, heb je nog geen plan? dan vormen wij graag jouw sparringpartner en adviseren wij je over de uiteenlopende mogelijkheden van sociale media. Samen zorgen we er voor dat de juiste doelgroep wordt bereikt door de juiste kanalen en middelen in te zetten.

Zelf aan de slag?

Uiteraard is er ook genoeg dat je zelf kunt doen om te zorgen dat jouw website goed scoort. Om jou een goed eindje op weg te helpen kun je in ons blog diverse artikelen lezen met tips & tricks om zelf bezig te gaan met je social media.

Je concurrentie een stap voor blijven.

Mond tot mond reclame is tot op de dag van vandaag de meest invloedrijke vorm van promotie. Door de opkomst van het internet en sociale media kunnen internetgebruikers op laagdrempelige wijze producten en diensten beoordelen. Dit vindt veelal plaats via sociale netwerken als Twitter, Facebook en LinkedIn.

Voor bedrijven kan het daarom erg interessant om aanwezig te zijn op een van deze platformen of in ieder geval te weten wat er zich binnen deze netwerken afspeelt.

Het goed onderhouden van jouw social media kanalen kan je daarom net het stapje voor geven op de concurrentie, door te reagen op (negatieve) reviews en klantvragen geef je een vertrouwensgevoel aan de bezoekers van jouw bedrijfspagina.

Maar, het verkeerd inzetten van deze netwerken kan ook negatieve gevolgen hebben, het is dus van belang om te zorgen dat je de juiste handelingen toepast.