Starter

€39

per maand


Gratis starter-webhosting

.NL domeinnaam

Website ontwerp

Huisstijl ontwerp

Aanpassingen binnen 2 werkdagen

Minimaal voor 2 jaar

Pro

€59

per maand


Gratis pro-webhosting

.NL of .COM domeinnaam

Website of Webshop ontwerp

Huisstijl ontwerp

Aanpassingen binnen 1 werkdag

Minimaal voor 2 jaar

Premium

Prijs op aanvraag

per maand


Keuze uit alle domeinnaamextensies

Geen beperkingen op de hosting

24/7 support

Social Media Management

Minimaal voor 2 jaar

Alle voordelen van het PRO-pakket

Onze webhosting.

Veilig opgeslagen in Nederland

Onze webhosting server biedt niet alleen razendsnelle prestaties maar zet ook veiligheid voorop. Jouw waardevolle gegevens worden met de grootste zorg opgeslagen in geavanceerde datacenters, strategisch gevestigd in Amsterdam en Delft. Hier komt snelheid samen met betrouwbaarheid, waardoor je met een gerust hart kunt focussen op de groei van je online aanwezigheid. Kies voor hosting die jouw data serieus neemt, kies voor gemoedsrust.

Support waar je op kunt vertrouwen

Bij ons is uitgebreide support meer dan een belofte; het is onze toewijding aan jouw succes. Ons deskundige supportteam staat altijd klaar om je te begeleiden, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Of je nu technische hulp nodig hebt of gewoon een vriendelijke stem, wij zijn er om je te ondersteunen. Ontdek een nieuwe standaard in klantenservice en ervaar het gemak van weten dat we altijd dichtbij zijn, klaar om te helpen.

Gratis SSL-certificaat

Bij ons is jouw websitebeveiliging van het grootste belang. Daarom bieden we gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten aan, omdat veiligheid een recht moet zijn, geen luxe. Versleutel de gegevens van je bezoekers zonder extra kosten en geef hen het vertrouwen dat ze verdienen. Maak van jouw online aanwezigheid een veilige haven met ons eenvoudig verkrijgbare SSL-certificaat. Veilig browsen, zonder de prijs.

Automatische back-ups

Bescherming hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze automatische back-ups geniet je van gemoedsrust zonder erover na te denken. Jouw waardevolle gegevens worden regelmatig en moeiteloos veiliggesteld, waardoor je, zelfs in het onverwachte geval van gegevensverlies, altijd een stap vooruit bent. Laat het aan ons over om te zorgen voor jouw digitale veiligheid, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw groei en succes.

Webdesign op maat.

Wij bieden talloze mogelijkheden voor onze websites, enkele belangrijke mogelijkheden hebben we hieronder uitgelicht. Mocht je nou specifieke wensen hebben kijken wij hier graag samen naar.

Responsive webdesign op maat

Wij verzorgen voor jou altijd een compleet op maat gemaakt ontwerp. Al onze ontwerpen zijn geschikt voor de Computer, Tablet, Smartphone / Telefoon of zelfs TV. De website past zich doormiddel van een responsive ontwerp automatisch aan aan het apparaat waarop jij de website opent.

Wist je dat 85% van de website-bezoekers een telefoon gebruiken om jouw website te bekijken?

Gemakkelijk zelf bij te werken

Al onze websites worden gemaakt met een systeem (WordPress) waar jij zelf gemakkelijk de inhoud van je site bij kunt werken.

Wil je een nieuwe pagina toevoegen aan je site? Of wil je een bestaande pagina aanpassen? Geen probleem, WordPress staat jou toe dit zelf te doen. In een omgeving die veel weg heeft van een tekstbewerker als Microsoft Word kun je zelf de content beheren, zo is je site altijd up-to-date.

Koppeling met Whatsapp

Whatsapp is een ideale manier om het contact met website bezoekers nog korter te houden, bijna elke bezoeker heeft immers wel Whatsapp en hier doen ze vaak meer mee dan met e-amil. Gelukkig kunnen wij een koppeling toevoegen aan jouw website waardoor bezoekers met een druk op de knop jou een bericht op Whatsapp kunnen sturen.

Ook is het mogelijk om in Whatsapp de openingstijden van je bedrijf te verwerken. Bezoekers die buiten openingstijden een bericht plaatsen, ontvangen een automatische melding dat ze op een later tijdstip antwoord kunnen terug verwachten.

Uitgebreide koppelingen

Wanneer je een nieuwsbericht op de website plaatst, kun je dit automatisch op je Facebook, Twitter of LinkedIn laten posten.

Bezoekers krijgen dan een samenvatting van het bericht en een link van de website te zien.

Heb je een webshop? Dan zullen alle producten die jij hier op zet automatisch doorgestuurd worden naar Google Shopping, Google Shopping is een apart tabblad op Google waar bezoekers kunnen zoeken naar producten op diverse webshops. Dit geeft jouw site een extra boost en zal leiden tot meer verkopen.