Website

€495

vanaf prijs


Ontwerp op maat

Geschikt voor alle apparaten

Gemakkelijk zelf bij te werken

Zoekmachine geoptimaliseerd

Onbeperkt aantal pagina’s

Veel uitbreidingsmogelijkheden

Webshop

€795

vanaf prijs


Ontwerp op maat

Geschikt voor alle apparaten

Gemakkelijk zelf bij te werken

Zoekmachine geoptimaliseerd

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Google Shopping integratie

Volledig maatwerk

Prijs op aanvraag

vanaf prijs


Aanpassing huidige situatie

Toevoeging aan huidige situatie

Online software / web-apps

WordPress plugins

Optimaliseren huidige situatie

Of iets anders…

Onze mogelijkheden.

Wij bieden talloze mogelijkheden voor onze websites, enkele belangrijke mogelijkheden hebben we hieronder uitgelicht. Mocht je nou specifieke wensen hebben kijken wij hier graag samen naar.

Responsive webdesign op maat

Wij verzorgen voor jou altijd een compleet op maat gemaakt ontwerp. Al onze ontwerpen zijn geschikt voor de Computer, Tablet, Smartphone / Telefoon of zelfs TV. De website past zich doormiddel van een responsive ontwerp automatisch aan aan het apparaat waarop jij de website opent.

Wist je dat 85% van de website-bezoekers een telefoon gebruiken om jouw website te bekijken?

Gemakkelijk zelf bij te werken

Al onze websites worden gemaakt met een systeem (WordPress) waar jij zelf gemakkelijk de inhoud van je site bij kunt werken.

Wil je een nieuwe pagina toevoegen aan je site? Of wil je een bestaande pagina aanpassen? Geen probleem, WordPress staat jou toe dit zelf te doen. In een omgeving die veel weg heeft van een tekstbewerker als Microsoft Word kun je zelf de content beheren, zo is je site altijd up-to-date.

Koppeling met Whatsapp

Whatsapp is een ideale manier om het contact met website bezoekers nog korter te houden, bijna elke bezoeker heeft immers wel Whatsapp en hier doen ze vaak meer mee dan met e-amil. Gelukkig kunnen wij een koppeling toevoegen aan jouw website waardoor bezoekers met een druk op de knop jou een bericht op Whatsapp kunnen sturen.

Ook is het mogelijk om in Whatsapp de openingstijden van je bedrijf te verwerken. Bezoekers die buiten openingstijden een bericht plaatsen, ontvangen een automatische melding dat ze op een later tijdstip antwoord kunnen terug verwachten.

Uitgebreide koppelingen

Wanneer je een nieuwsbericht op de website plaatst, kun je dit automatisch op je Facebook, Twitter of LinkedIn laten posten.

Bezoekers krijgen dan een samenvatting van het bericht en een link van de website te zien.

Heb je een webshop? Dan zullen alle producten die jij hier op zet automatisch doorgestuurd worden naar Google Shopping, Google Shopping is een apart tabblad op Google waar bezoekers kunnen zoeken naar producten op diverse webshops. Dit geeft jouw site een extra boost en zal leiden tot meer verkopen.

Kies voor gemak met alles-in-1 voor je website.

✔ Gratis website ontwerp

✔ Inclusief logo & huisstijl ontwerp

✔ Hosting inbegrepen

✔ Inclusief domeinnaam

✔ Met SSL certificaat

✔ Altijd up-to-date

Waarom een goede website ook bij jouw onderneming niet kan ontbreken.

Het belang van een goede site word door veel ondernemers nog steeds onderschat. Toch is een investering in een goede website een investering in de toekomst van je bedrijf. Het hebben van een professionele site helpt mee met een vertrouwensband te scheppen bij potentiele klanten, het is immers (samen met je logo) vaak een eerste indruk die een klant van jouw bedrijf krijgt.

Daarnaast is het ook een ideale manier om nieuwe klanten te werven, het is namelijk zo makkelijk om eventjes snel op Google te zoeken naar “bouwbedrijf in slagharen” of “ik zoek iemand die mijn tuin kan onderhouden in dedemsvaart”, een telefoongids word niet meer bekeken maar Google groeit elke dag maar verder. Wanneer jij dus niet met je bedrijf online te vinden bent bestaat de kans dat je omzet misloopt.

Toch is een investering in een goede website een investering in de toekomst van je bedrijf. 

Zorg naast het hebben van een site ook dat deze wel up-to-date blijft

Alleen het hebben van een website is eigenlijk niet genoeg, zoals we hierboven al zeiden is het van belang dat je website professioneel en betrouwbaar over komt, een verouderd ontwerp helpt hier vaak niet aan mee (“als ze al geen aandacht geven aan hun website, geven ze dat dan wel aan mijn klus?”) en daarnaast vinden ook zoekmachines het belangrijk dat je website wel modern is. Zoekmachines zoals Google en Bing vinden het bijvoorbeeld zeer belangrijk dat jouw website responsive is, maar ook dat de laadtijd kort is, de site beveiligd is met SSL en dat de website voldoet aan de laatste standaarden op het gebied van webdesign.