Geef identiteit aan jouw bedrijf met een goede huisstijl

Basis

€300

✔ Beeldmerk ontwerp

✔ Ontwerp van visitekaartje

✔ Ontwerp van briefpaper

✔ Volledig gebruikersrecht

✔ Ontevreden? Niet betalen!

Compleet

Prijs op aanvraag

✔ Sociale media branding

✔ Flyers & Folders

✔ E-mail template

✔ Reclame-banners

✔ Of andere uitingen

Alles-in-1

Prijs op aanvraag

✔ Gratis website ontwerp

✔ Inclusief logo & huisstijl ontwerp

✔ Hosting inbegrepen

✔ Inclusief domeinnaam

✔ Altijd up-to-date

Waarom een goede huisstijl?

Een huisstijl geeft identiteit aan jouw bedrijf

Als bedrijf wil je natuurlijk een bepaalde identiteit uitstralen naar buiten, dit doe je doormiddel van een bepaalde stijl te koppelen aan je bedrijf. Deze stijl noemen ze een huisstijl. Een huisstijl is dus de identiteit van jouw bedrijf. In een huisstijl maak je gebruik van bepaalde elementen (denk aan kleuren en lettertypes) die bij de visie van jouw bedrijf horen waardoor jij je kunt onderscheiden ten opzichte van je concurrentie.

Creër onderbewuste gevoelens bij klanten

Kleuren, vormen en lettertypes; Drie aspecten van een sterke huisstijl die onderbewust veel invloed hebben op de gevoelens van jouw (potentiële) klanten. De stijl moet niet alleen mooi en herkenbaar zijn, doormiddel van bepaalde elementen kun je de gevoelens van mensen een bepaalde kant op sturen, iets wat door diverse studies ondersteund word.

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf en onderscheidt jou van de concurrentie

De invloed van kleuren

Elke kleur heeft een andere invloed op mensen, zo staat rood voor warmte, passie, woede en gevaar. Zo trekt de kleur rood bijvoorbeeld de aandacht en verhoogt die letterlijk je hartslag maar staat blauw juist voor helder, betrouwbaar, zeker en intelligentie. Het gebruik van de juiste kleuren in jouw stijl is dus belangrijk voor de impact die het heeft op klanten.

Denk dus goed na over jouw huisstijl

Een huisstijl is dus niet iets om af te raffelen maar moet juist veel aandacht aan besteedt worden. Wanneer je zelf nog geen stijl hebt zullen wij hier dan ook goed de tijd voor nemen om over na te denken, door veel te overleggen met jou hopen wij zo samen tot de perfecte uitstraling te komen.

Zullen we anders even sparren?

Denk je dat het tijd is om jouw huisstijl een opfrisbeurt te geven? Of heb je nog helemaal geen huisstijl en wil je er een? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij wat voor je kunnen betekenen! Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen!