Starter

€7,50 €5

per maand


1 GB opslag

1 GB dataverkeer

tot 10 domeinnamen

Onbeperkt subdomeinen

tot 10 e-mailadressen

Automatische backups

Supersnelle webhosting

pro

€15 €7,5

per maand


4,5 GB opslag

1 GB dataverkeer

tot 45 domeinnamen

Onbeperkt subdomeinen

Onbeperkt e-mailadressen

Automatische backups

Supersnelle webhosting

Premium

vanaf €50

per maand


Opslag op maat

1 GB dataverkeer

Onbeperkt domeinnamen

Onbeperkt subdomeinen

Onbeperkt e-mailadressen

Automatische backups

Supersnelle webhosting

Actieprijzen gelden voor het eerste jaar

Onze mogelijkheden.

Veilig opgeslagen in Nederland

Onze webhosting server biedt niet alleen razendsnelle prestaties maar zet ook veiligheid voorop. Jouw waardevolle gegevens worden met de grootste zorg opgeslagen in geavanceerde datacenters, strategisch gevestigd in Amsterdam en Delft. Hier komt snelheid samen met betrouwbaarheid, waardoor je met een gerust hart kunt focussen op de groei van je online aanwezigheid. Kies voor hosting die jouw data serieus neemt, kies voor gemoedsrust.

Support waar je op kunt vertrouwen

Bij ons is uitgebreide support meer dan een belofte; het is onze toewijding aan jouw succes. Ons deskundige supportteam staat altijd klaar om je te begeleiden, vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Of je nu technische hulp nodig hebt of gewoon een vriendelijke stem, wij zijn er om je te ondersteunen. Ontdek een nieuwe standaard in klantenservice en ervaar het gemak van weten dat we altijd dichtbij zijn, klaar om te helpen.

Gratis SSL-certificaat

Bij ons is jouw websitebeveiliging van het grootste belang. Daarom bieden we gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten aan, omdat veiligheid een recht moet zijn, geen luxe. Versleutel de gegevens van je bezoekers zonder extra kosten en geef hen het vertrouwen dat ze verdienen. Maak van jouw online aanwezigheid een veilige haven met ons eenvoudig verkrijgbare SSL-certificaat. Veilig browsen, zonder de prijs.

Automatische back-ups

Bescherming hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze automatische back-ups geniet je van gemoedsrust zonder erover na te denken. Jouw waardevolle gegevens worden regelmatig en moeiteloos veiliggesteld, waardoor je, zelfs in het onverwachte geval van gegevensverlies, altijd een stap vooruit bent. Laat het aan ons over om te zorgen voor jouw digitale veiligheid, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw groei en succes.