particulier

€39

per jaar


Enkele domeinnaam of subdomein

Groen hangslotje voor de URL

Scoor hoger in zoekmachines

Extra vertrouwen bij bezoekers

subdomeinen

€175

per jaar


Onbeperkt aantal subdomeinen

Groen hangslotje voor de URL

Scoor hoger in zoekmachines

Extra vertrouwen bij bezoekers

webshops

€299

per jaar


Enkele domeinnaam of subdomein

Groen hangslotje voor de URL

Scoor hoger in zoekmachines

Extra vertrouwen bij bezoekers

Waarom een SSL certificaat?

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen een website en de server zodat bijvoorbeeld inlog- en betaalgegevens beschermd verzonden worden. Bezoekers krijgen in hun webbrowser dan een groen hangslotje te zien en voor jouw webadres zal https komen te staan. Zo krijgen bezoekers direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop en zullen zij dus sneller over gaan tot koop.

Veilige dataverbinding

Een SSL-certificaat versleutelt de gegevens die worden uitgewisseld tussen de webbrowser van de gebruiker en de server van de website. Hierdoor wordt vertrouwelijke informatie zoals persoonlijke gegevens, wachtwoorden en betalingsinformatie beschermd tegen potentiële aanvallers. Beveiligde gegevensoverdracht is essentieel voor het opbouwen van vertrouwen bij bezoekers en het voldoen aan privacyregelgeving.

Verhoogd vertrouwen van bezoekers

Websites met een SSL-certificaat stralen betrouwbaarheid uit en tonen aan bezoekers dat de eigenaar zich inzet voor de beveiliging van hun gegevens. Beveiligde verbindingen worden aangegeven door het “https://” protocol en een groen hangslotsymbool in de adresbalk, waardoor bezoekers met een gerust hart kunnen surfen en transacties kunnen uitvoeren.

Bescherming tegen Phishing

SSL-certificaten helpen bij het voorkomen van phishing-aanvallen, waarbij aanvallers proberen gevoelige informatie te stelen door zich voor te doen als een vertrouwde entiteit. Door een versleutelde verbinding te bieden, maakt een SSL-certificaat het moeilijker voor kwaadwillenden om gegevens te onderscheppen of valse websites te creëren, waardoor de algehele beveiliging wordt versterkt.

SEO-voordelen en betere zoekmachinepositie

Zoekmachines, zoals Google, geven voorkeur aan websites met een SSL-certificaat en belonen ze met een hogere ranking. Een beveiligde website draagt bij aan een positieve gebruikerservaring, wat op zijn beurt de SEO-prestaties verbetert. Door te investeren in een SSL-certificaat, niet alleen voldoe je aan beveiligingsnormen, maar je bevordert ook de zichtbaarheid van je website in zoekresultaten.

Een SSL-certificaat is niet alleen een beveiligingsmaatregel, maar het is ook een waardevolle investering in het opbouwen van vertrouwen, het beschermen van gegevens en het verbeteren van de algehele prestaties van je online aanwezigheid.