webshop ontwerp + custom plugingoedkoopkunstgras.nl

Met al ruim 10 jaar ervaring in de kunstgras wereld weten de mannen van goedkoopkunstgras.nl wel het een en ander af van kunstgras, toch is het online verkopen van kunstgras net iets lastiger dan in een een winkel, hoe kun je dit nou het beste aanpakken?

Doormiddel van een compleet nieuwe webshop met een uitgebreide kunstgras calculator hopen wij dat ze ook online de kunstgras wereld kunnen veroveren.

1.

Website ontwerp + E-learning portaalAcademie van Arkel in Hoogeveen

Voor Academie van Arkel van hebben wij een hele website ontworpen inclusief e-learning portaal. Op het e-learning portaal kunnen losse lessen en complete lespakketten gekocht worden, over deze lessen kan vervolgens huiswerk gemaakt worden dat gecontroleerd kan worden door een van de leraren op de academie.

2.

LandingspaginaOko Box

Na dat wij voor Pand OKO een nieuwe website hadden gemaakt wilde de eigenaar van dit pand ook graag een landingspagina voor zijn nieuwe bedrijf, Oko Box.

Het landingspagina van de website is eenvoudig, de bezoeker moet in een eenvoudig stappen-overzicht zien wat Oko Box is en hoe ze bij Oko Box werken.

Volgens ons is het goed gelukt, wat denk jij?

3.

Webshop ontwerp, logo design & conversie-pluginsJeha de meubelconcurrent

Jeha de Meubelconcurrent is zoals de naam eigenlijk al zegt een meubelzaak met winkels in Zwolle en Slagharen.  Voor hun hebben wij een deel van de online marketing overgenomen, dit houd dus in dat wij er alles aan doen om online te gaan verkopen doormiddel van sociale media, zoekmachine optimalisatie, online advertenties en het optimaliseren van de webshop.

4.

5.

Meer klanten waar we trots op zijn:

Logo van Dutch Brazilian
Logo van Tante Wiepie
Logo van Maaltijdservice.nu
Logo van Tara's Huisdierenoppas
Logo van Arja Trans
Logo van Jeha de Meubelconcurrent
Logo van RPC systems
Logo van Krivee
Logo van Fotografie LR
Logo van Rich Home
Logo van Platenmarkt Balkbrug
Logo van Papino.nl
Logo van Style Your Home
Logo van Het Bakschip

6.