Vanaf 1 oktober veranderd ons adres.

Al een tijdje waren wij op zoek naar een nieuw kantoor. Tot nu toe deden wij al het werk op locatie bij de klant of vanuit huis, maar aangezien wij het de laatste tijd steeds drukker kregen was dit geen passende manier van werken meer. Nou stond er op de kruising in Slagharen nog een mooi pand leeg, daar waar eerder de Esso in zat. Dit pand had alles, kantoor, een grote parkeerplaats, opslagruimte en ruimte voor onze winkel. Ideaal dus.

De komende twee maanden gaan wij druk bezig met het verbouwen van zowel kantoor als de winkel ruimte om vervolgens op 1 oktober officieel van start te gaan in ons nieuwe pand.

Ook zo gek op koffie?

Wij zijn ontzettend gek op koffie, jij ook? Kom dan vanaf 1 oktober bij ons langs aan de Zwarte Dijk 62 in Slagharen, de koffie (of thee) staat hier altijd voor jou klaar.

Onze winkel met kantoorartikelen

Zoals hier boven al vermeld heeft dit pand ook een mooie winkel ruimte, dit houd in dat wij onze winkel voor kantoorartikelen die momenteel nog aan de Herenstraat bij Bemiri zit hier (op den duur) ook heen gaan verhuizen. Voor meer informatie en de openingstijden van onze winkel (deze verschillen met de openingstijden van kantoor) kijk je op www.qreative-office.com