Een volledig responsive website ontwerp voor J&D Taxi Slagharen

Toen wij in 2015 begonnen met het bedrijf waren ze bij J&D taxi onze eerste klant voor een website design.

Als dank voor het vertrouwen in ons als startende onderneming hebben wij hun website een aantal keer bijgewerkt; Het maken van een mobiele versie en het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie zijn hier twee voorbeelden van. Maar na al die tijd was het toch tijd voor een compleet vernieuwde website.

  • 2015
    Een website voor J&D Taxi
  • 2018
    Een compleet nieuwe website
  • 2019
    SEO landingspagina’s

2015Het originele ontwerp

Het eerste ontwerp was toen der tijd nog niet eens responsive, sterker nog; er was geen mobiele versie. Zoals hierboven vermeld hebben wij deze later wel toegevoegd als service maar toen het originele ontwerp gemaakt werd was dit nog niet iets wat bestond.

Het ontwerp bestond uit veel afbeeldingen, sliders en schaduwen; zoals dat toen normaal was. Ook was deze site nog gebouwd op ons eigen CMS, en niet op het populaire WordPress systeem waar wij later op over zijn gegaan.

De informatie op de website was overzichtelijk en het core-principe is wat dat betreft ook niet veranderd.

2018Een nieuwe website

In 2018 werd het dan toch tijd voor een nieuwe website vonden ze, en wederom mochten wij deze realiseren.

De nieuwe website draaide voornamelijk om optimalisatie; We zijn geswitched naar het WordPress CMS zodat we in de toekomst makkelijker konden updaten, de klant zelf makkelijker informatie kon bijwerken en we minder tijd nodig waren voor ontwikkeling en meer konden focussen op perfectie.

De website is gebouwd met responsiveness in de gedachten, zodat deze op elk apparaat perfect werkt. Alles is gebouw voor een optimalise snelheid en de SEO is tot in de puntjes uitgewerkt, wanneer je een taxi nodig hebt in Hardenberg, Dedemsvaart, Coevorden, Lutten of Slagharen, even Googlen en je zult J&D taxi bovenaan zien verschijnen.

2019Extra SEO landingspagina’s

Een van de beste zoekmachine strategieën is het kopen van meerdere domeinnamen en deze voorzien van een geoptimaliseerd landingspagina. Dit idee hadden ze bij J&D Taxi in Slagharen ook.

Daarom kochten zij een drietal domeinnamen van dorpen en steden in de buurt en lieten ons hier een landingspagina voor maken.

Door het schrijven van een geoptimaliseerde pagina met een link naar de website van J&D taxi zal ook deze website beter scoren op de dorpsnamen. Win win dus. Wie nu zoekt op termen zoals Taxi Coevorden, Taxi Hardenberg of Taxi Dedemsvaart zal daarom ook beide website’s te zien krijgen in het overzicht.