Projectenpagina en Responsive design voor Hop BV

Soms is het ontwerp van een bestaande site al goed op orde maar ontbreken er nog een aantal wensen, zoals dus ook bij de website van Hop BV in de Krim.

Voor Hop bedrijvengroep in de Krim hebben we niet de hele website ontworpen maar we hebben wel een aantal wijzigingen doorgevoerd in hun website. Zo hebben wij de site responsive gemaakt voor op je smartphone en hebben we een nieuwe projectenpagina-module geschreven voor hun website zodat ze hun projecten op een mooie en overzichtelijke manier weer konden geven.

Een paar kleine verbeteringen

De website van Hop-BV was eigenlijk al wel goed voor elkaar. Het design wat al een tijdje geleden was gemaakt zag er nog steeds modern uit. Maar dat betekend niet dat er niet een paar kleine verbeteringen nodig waren.

De website van Hop was nog niet responsive en had gewoon een statische breedte. Uiteraard was dit de eerste aanpassing die we doorgevoerd hebben. Daarnaast volgde het ontwerp nog een aantal SEO trends die niet meer van toepassing waren en hebben we deze vervangen met de laatste trends zodat deze website beter gevonden kon worden in zoekmachines.

Een projectenpagina-module

Hop BV heeft in de loop der jaren meer dan genoeg verschillende projecten uitgevoerd voor diverse klanten. Uiteraard zijn zij hier trots op en wilde ze dit graag delen met de wereld alleen was er nog geen fatsoenlijke manier om dit op hun website te tonen.

Voorheen was de projectenpagina een enkele pagina met lange lappen tekst, een paar fotos en kopjes om de projecten te onderscheiden. Dankzij onze projecten module worden alle producten nu onderverdeeld in aparte pagina’s met duidelijke foto’s, omschrijving en status-informatie.