Een nieuw logo en conversie-modules voor de Matrasconcurrent

Matrasconcurrent is zoals de naam eigenlijk al zegt een slaap-zaak met winkels in Zwolle, Slagharen en Rogat.  Voor hun hebben wij een deel van de online marketing overgenomen, dit houd dus in dat wij er alles aan doen om online te gaan verkopen doormiddel van sociale media, zoekmachine optimalisatie, online advertenties en het optimaliseren van de webshop.

Taking it to the next level.

De webshop van Matrasconcurrent was kwa ontwerp al aardig op weg, aan ons het doel om het “to the next level” te brengen.

Aan het bestaande ontwerp hebben we een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd maar het grote werk zat hem in het toevoegen van een aantal op maat gemaakt modules. Zo hebben we de optie om producten te koppelen op basis van kleur, afmetingen of materiaal toegevoegd en hebben we modules toegevoegd voor het aanmaken van merk en materiaal pagina’s.

Een nieuw tijdperk voor Matrasconcurrent en hun logo.

Het oude logo van Matrasconcurrent was een prachtig logo, maar het was niet helemaal “web-optimized”, computer schermen konden er in een kleiner formaat slecht mee omgaan en een telefoon kon er al helemaal niet mee overweg; Tijd voor een update dus.

Het nieuwe logo is ontworpen om aan alle kanten een nieuw tijdperk voor Matrasconcurrent in te luiden. Er moet meer aandacht besteed worden aan de online aanwezigheid van Matrasconcurrent en het logo moet dit uitstralen. Het duidelijke font zorgt er voor dat het op elk formaat duidelijk te lezen is en ook in zwart/wit.